Pääsivulle

Metsäteeman alkuun

       Metsäpäivän alkuun 
           Metsäpäivän kirjoitelmien alkuun

                                                         Metsäpäivä                         

Me lähdimme suoraan koululta matkaan. Ensimmäiseksi taksi vei Johanneksen, Josefiinan ja Mirikan istutusrastille.
Sitten Antin ja minut metsäkonerastille ja viimeiseksi Hillevin ja Jennan koirarastille. Anttia ja minua pyydettiin nuotion luo lämmittelemään. Odotimme yhtä koulua  metsäkonerastilla, koska he olivat myöhässä. Päätimme lähteä ilman heitä, mutta juuri kun olimme menossa he tulivat. Lähdimme konetta kohti. Kun olimme koneen luona kerrottiin sen hinta. Sen hinta oli 400 000 €. Sitten sanottiin, että halukkaat pääsisivät  käymään metsäkoneen sisällä (3 pääsi kerrallaan). Epäröin hetken, koska näytti vaikealta kiivetä koneen kyytiin. Mutta sitten päätin kiivetä kyytiin, eikä se ollut kuin vähäisen vaikeaa. Metsäkoneen kuski esitteli konetta. Siellä oli tietokone ja kauheasti NAPPEJA! Sitten siirryimme kauemmaksi, koska nyt kone lähti liikkeelle. Siirryimme toisen koneen luo, joka maksoi 200 000€. Sitten menimme toisen koulun taksiin. Saimme hienot laukut.
Nyt siirryimme koirarastille. Täällä on luolakoira, Norjan harmaahirvikoira, suomen pystykorva, lintukoira ja itäsiperianlaika. Täällä söimme.
Nyt ollaan istuttamassa taimia. Se käy näin, toinen löi putken maahan ja toinen pudotti taimen putkesta alas.
Seuraavassa rastissa me tunnistettiin puita ja mitattiin yksi puu. Täältä me saatiin hienot kynät.
Vikassa rastissa kerrottiin sähköstä ja hölkättiin yks matka. Täältä me saatiin hienot rintamerkit. Tähän loppu tää matka.           

                                                                 Nina Saarinen 4 lk. Karimon koulu

 

 

Keuruun kaupunki

Keuruun koulut