Pihlajaveden ala-aste   Keuruu

 

 

 
Viikko 48    Viikko 49   Viikko 50   Viikko 51

Pääsivulle

 Koulun
joulu
2006

Koulun Joulukalenteri 2006

LogoLogo

2. joulukuuta 2006

  
 

                       Joulupukki surffaa

Kaikki heräsivät kello 7.00. Pukki söi puuroa rauhassa, kunnes laajakaistan asentaja tuli sisään. Pukki huusi: - Tervetuloa Korvatunturille mistä asti olet tullut tänne? asentaja vastasi:
 - Tuolta Vaasasta tulin mopolla tänne kun ostin uuden Tunturin. Asennetaanko tänne nopeampi vai hitaampi nettiyhteys. Pukki vastasi: Nopea sillä pääsee nopeampaa. 
Asentaja lähti ulos ja ulkona hän kiipesi katolle jonne hän asensi antennin. Hän kapusi alas katolta ja tuli sisälle ja alkoi laittaa tietokonetta, joka oli xp-kone. Pukille oli kuulemma sama oliko kone uusi vai vanha paitsi uusi on parempi ja vanha hitaampi.  
Sen jälkeen kaikki menivät nukkumaan, paitsi pukki. Hän oli tietokoneella ja pelasi pasianssia. Hän meni nettiin ja siellä pelasi monia satoja pelejä: smurffipeliä, lumilautapeliä ja mäkihyppypeliä. Illalla pukki meni nukkumaan ja seuraavana aamuna hän oli väsynyt ja ei jaksanut tehdä yhtikäs mitään ja illalla olisi pitänyt lähteä jakamaan lahjoja.  
Sitten pukki otti vitamiineja ja lähti porojensa kanssa matkaan ja otti kannettavan tietokoneen mukaan että voisi surffata netissä joulusivuilla mutta pukki vaan pelasi ja ei muistanut jakaa lahjoja ja keritä kotiin syömään puuroa ja juomaan kahvia. Seuraavan päivän aamuna alkoi puhelin piristä ja päristä, koska lapset soittivat että eivät saaneet kaikkia lahjoja mitä toivoivat. Mutta niin käy joskus. Joulupukki oppi että ei saa pelata tietokoneella koko
ajan, varsinkaan jouluna. Muistakaa se. HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA..
 

Hyvää Joulua!     tv. Niko


LUUKKU 2

Lapissa elää monia petoeläimiä, esimerkiksi susi, karhu, ilves ja ahma. Nelijalkaisista petoeläimistä voit lukea enemmän esimerkiksi Ranuan eläinpuiston sivulla.

http://www.ranuazoo.com

Pieni haaste: Mikä suurista petoeläimistä ei esiinny Etelä-Suomessa?

Kirjoita vastaus sanaristikossa kohtaan: Pystysuora 18.

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/joulukalenteri/

Iso haaste: Ahma on oman heimonsa suurin edustaja Suomessa. Mihin eläinheimoon ahma kuuluu?
 

    

   Tapahtumakalenteri    

Keuruun kaupunki

Keuruun koulut