Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Etusivu Kuvagalleriat Juhlat 2009 - 2010 Kevät-läksiäisjuhla 4.6.2010
Kevät-läksiäisjuhla 4.6.2010 PDF Tulosta Sähköposti

Puhe, Johtokunnan puhenjohtaja Tiina Hetekorpi 4.6.2010
Näin suvivirren aikaan mielessä myllertää monenlaisia tunteita. Suvivirsi on iloinen. Suvivirsi on myös haikea,jopa surullinen. Se aloittaa ja päättää asioita. Se aloittaa lapsilla kauan odotetun loman. Se päättää vuoden aherruksen. Tänään täällä meillä se päättä erään ajanjakson koulun historiassa. Sinä jarmo olet jättämässä tämän koulun. Olet lähdössä viettämään eläkepäiviä.

Näihin vuosiin mahtuu monenlaisia muistoja meille kaikille.  Itselle mieleen ovat jääneet reissut. Erityisesti leirikoulu Kittilään ja luokkaretki Karinaisiin ystäväkoululle. Voi sitä hotelliesitteiden määrää mitä taiteltiin iltakaudet, että saatiin leirikoulurahat kokoon. Niitä tuntu olevan miljoonia, ja taas miljoonia.. Sinulla on ilmiömäinen kyky kerätä varoja, saada yhteistyökumppaneita ja toteuttaa haaveita.

Mutta on mieleen on jäänyt myös perjantain kättely ja hyvän viikonlopun toivotukset.
Siihen oli hyvä viikko päättää. Sinä arvostat hyviä tapoja ja parhaasi mukaan niitä olet meidän umpipäihin yrittänyt valaa.
Koen että olen saanut hyvät eväät elämääni juuri täältä koululta.

Opettajan työsi ansaitsee kiitoksen. Erityiskiitoksen ansaitsee myös koulun kotisivut. Sinä tiedät paremmin asioita kuin monet paljasjalkaiset  pihlajavetiset. On hienoa että  tuot pihlajavettä ja sen nykypäivää ja historiaa näin esille. Mitä tietoa koulun sivuilta ei löydy, sitä ei tarvita. On ollut mukava että koulu kuuluu kylään, yheistyö on sujunut luontevasti esimerkiksi seurakunnan kanssa.
Kiitos Jarmo työstäsi täällä koululla. Tahdon toivottaa sinulle oikein leppoisia eläkepäiviä. Olet aina tervetullut katsomaan että mitäs tänne kuuluu.

Lyhestä virsi siis kaunis. Lopuksi luen Simo Korpelan runosta sunnuntaiaamuna.

Kuin pyhäin juhlasaatto
käy soinut yli maan.
Tää on kuin päivän aatto
sen suuren autuaan.
Se luopi tyynen mielen
väreilyyn hiljaiseen.
Saa sanattomaks kielen
ja silmään kyyneleen.

Kevät-läksiäisjuhla 4.6.2010