Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Etusivu Kuvagalleriat Kädentaidot 2009 - 2010 Luukku 3, Joulukalenteri 2009
Luukku 3, Joulukalenteri 2009 PDF Tulosta Sähköposti
07.11.2009 14:19

kalenterilogo130

Joulukalenteri 2009..............................................................................................

hermanni

Ongelmia Korvatunturilla
-Hyvää huomenta!!!kiljaisi yli-innokas, uusi tonttuapulainen herättäen samalla koko lähitienoon. Kaikkein laiskin tonttu Teuvo mumisi: - Ääh, eihän täällä kukaan elä. Mikset voisi herätä edes kello seitsemää myöhemmin?
Tonttuapulainen, joka oli muuten Tarmo (nimetty mielentilansa mukaan) harppoi alakertaan, tipautti vesikannun lattialle ja jatkoi matkaansa kellariin lämmityskattiloiden luo. Joulupukk ioli juuri saanut takin päällensä, kun huomasi Tarmon aikeet, ja lähti perään .-Ei sinne Tarmo! Heti takaisin! Tarmo ei kuitenkaan kuullut. Yhtäkkiä Tarmo kaatui rappusissa ja osui sähkö-pääkeskukseen.
-Aijai pääparkaani, Tarmo valitti. Kuinkahan kauan olen nukkunut? Tarmo oli lepäillyt vasta 10 minuuttia, mutta siinäkin tapahtui kaikenlaista. Hän oli tietämättään katkaissut koko talosta sähköt.
Joulupukki hapuili yläkerrassa tulitikkuja, mutta ei pettymyksekseen löytänyt.
- Tämäpä ongelmallista,Joulupukki tuumi.Aaa! Mitä... Joulupukki oli sanomassa jotain täysin painokelvotonta, mutta muisti sitten käytöstavat. - Ai jaa, Teuvohan se siinä. Ei tarvitse säikytellä. - Eh, tuota... Niin juu! anteeksi vaan. Pitäisiköhän soittaa sähkölaitok...- Ei! Erota se tontun kutale, niin sitten on kaikki taas hyvin. Tarmo oli alennettu luudan pitäjäksi, ja tuotanto jatkui. Kaikki näytti ihan normaalilta, mutta mitä tapahtuu, kun tulee uusi tonttu-apulaisehdokas käymään...
Hermanni 5. lk.

Viimeksi päivitetty 07.03.2010 14:51