Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Etusivu Kuvagalleriat Kädentaidot 2009 - 2010 Luukku 18, Joulukalenteri 2009
Luukku 18, Joulukalenteri 2009 PDF Tulosta Sähköposti
07.11.2009 14:26

kalenterilogo130

Joulukalenteri 2009..............................................................................................

kati

*Lähtö*
"Herätys pukki, kello on jo kaksitoista!" muori huusi. "Tullaan, tullaan," vastasi joulupukki. "Olenpa tainnut laihtua, voin jopa mahtua savupiipusta eikä tarvitse mennä ovesta." jatkoi pukki. "No hyvä mutta älä laihdu liikaa muuten sinua ei pian tunnisteta..." Yhtäkkiä Tapsu-tonttu ryntäsi huoneeseen ja sanoi pukille:" Poroilla on jokin hätä! Soitanko eläinlääkärille?" pukki:" Älä nyt hätäile tulen katsomaan niitä."                    
Niinpä, "Nyt kannattaa soittaa eläinlääkärille." sanoi pukki. "Selvä." vastasi Tapsu. "Eläinlääkäri Sanna, miten voin auttaa?" "Tapsu-tonttu täältä korvatunturilta, porot ovat kipeitä ja nyt on aatonaatto jos niitä ei saada terveiksi joulupukki ei voi jakaa lahjoja ja mitä lapset siihen sanoisivat?" "Selvä tulen heti."
Sen jälkeen kun Sanna oli tullut: "Näytäppä minulle niitä poroja." Hetken päästä Sanna kertoi uutiset "Niillä on lievä ähky mutta se on huomiseen kyllä ohi." "Hyvä!" pukki huudahti. "Tontut, syömään iltapalaa ja sitten nukkumaan, huomenna on aikainen herätys!"
Aamulla:"Tontut herätys, pukki lähtee kohta!" muori joka oli jo kauan ollut hereillä huusi tonttuja hereille.
"Olipa kerrassaan loistavaa puuroa, mutta nyt minun täytyy lähteä lapset odottavat jo lahjoja. Hou, hou." Ja niin joulupukki lähti matkaan. Ehkä hän käy sinunkin kotona jakamassa lahjoja.
Kati

Viimeksi päivitetty 07.03.2010 14:46