Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Luukku 1, Joulukalenteri 2008 PDF Tulosta Sähköposti
29.11.2008 23:12

Joulukalenteri

Oli joulu. Kiireinen joulu. Tontut tunaroimassa. Ei sillä, että tontut hölmöjä olisivat, mutta ne ovat aina jouluna kiireisiä. Kerran, kiireisimpänä joulun aikana, joulupukki kurkotteli ylähyllyltä yhtä niistä lukuisista lahjalistoista. Hänellä oli rähjäinen tuoli jalkojen alla. Kuului vain RÄKS, ja joulupukki oli rysähtänyt lattialle.
Tontut olivat heti paikalla, sillä nyt he saisivat kokeilla ensiaputaitojaan. Viidessä minuutissa he olivat laittaneet pukin siteisiin, ja sänkyyn. Nyt tontuilla vasta kiire oli! Heillä oli huolehdittavanaan lahjat, porot, reki, sukset ja vaikka mitä! Mutta ihme kyllä, tontut saivat työnsä päätökseen iltapäiväksi, vaikka niitä niin tuhottomasti olikin. Illalla joulupukki kutsui tontut koolle. Sitten tonttujen kauhuksi joulupukki sanoi: - Te olitte tosi ahkeria, en minä oikeasti satuttanut jalkaani. Minä vain testasin teidän luotettavuutta. Silloin tontut huusivat: - Voi himputti! Ja lysähtivät sängylle. Joulupukki sai heidät ylös vasta seuraavana päivänä.

Hermanni

img_3119

p1340134

Viimeksi päivitetty 24.12.2008 20:24