Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Luukku 20, Joulukalenteri 2008 PDF Tulosta Sähköposti
03.12.2008 00:00

Joulukalenteri 2008

JOULUPUKKI  KALSAREILLAAN!?
Olipa kerran jos toisenkin Joulupukki ja 100000000 miljardia tonttua. yhtenä kiireisenä joulu aamuna muori keitti 200000000 miljardia kattilallista puuroa. oli niin kiire, että,,,,, no enpä kerro vielä… palataanpa ajassa hiukan taaksepäin …
Joulupukki oli ruokkimassa poroja ja itseään puurolla ja poroja heinällä. yksi poroista oli sellainen kujeilija, joka tykkäsi välillä vähän kujeilla. Sen luonteenkin takia se sai nimekseen Kujeilija.
Kun Joulupukki oli rukkimassa Petteri Punakuonoa, niin Kujeilija söi Joulupukin päällyshousut, joten Joulupukki oli kalsareillaan.
Kun Joulupukki oli elektroniikka-pajalla tarkistelemassa dvd:itä  tontut huomauttelivat, että Joulupukki oli kalsareillaan. Pukki ei kuullut tonttujen huomautuksia, koska joulupukki oli tapansa mukaan omissa maailmoissa… Kun ilta hämärtyi yöksi, niin oli pukin kierroksen aika. Kun Joulupukki lähti kierrokselle, niin hän alkoi ihmetellä, että jaloilla oli kylmä. Pukki katsoi alas hän huomasi, että oli ollut koko päivän kalsareillaan. Joulupukki laittoi housut jalkaan ja lähti jakaa kilteille lapsille lahjoja.
Näin pelastettiin 300. joulu.    – Kasperi

Joulukalenteri 2008

Viimeksi päivitetty 24.12.2008 20:17