Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Etusivu Kuvagalleriat Tapahtumat ja teemapäivät Luukku 11, Joulukalenteri 2009
Luukku 11, Joulukalenteri 2009 PDF Tulosta Sähköposti
07.11.2009 14:24

kalenterilogo130

Joulukalenteri 2009..............................................................................................

mervi

Joulupukin työ 
Joulupukki oli hirveen masentunut koska hän tarvitsi töitä. Joulupukki
sanoi :- Voi ei minä tarvitsen töitä!En hän minä muuten joulupukki olisi jos ei ole töitä. Muori sanoi:-Mene hakemaan päivän posti jos siellä olisi jotain töitä sinulle. Joulupukki lähti hakemaan  aamun postia.

Joulupukki haki postin ja alkoi selailla Suur- Keuruuta. Joulupukki oli jo ihan viimeisellä sivulla ja katsoi sitä :- Aah Viivi ja Wgneri ääh sää voi ei tänään on luvattu ukkosta! lääh ahaa tässä ne työ tarjoukset ovat. Joulupukki kattoi tässä on sopiva. Joulupukki luki:- Tarviin  apulaista korvatunturilla t: muori sipilä  soita tähän jos haluat apulaiseksi 0400135248. Joulupukki soitti :- Tarvitsisin töitä Muori vastasi :- Kyllä , sinun päivä palkkasi on 100, ja sinun työt alkavat klo: 14.15 tule silloin, näkemiin!Joulupukki kirkui :-Meikä rulettaa!

Joulupukki alkoi valmistautua kiireellä ja huusi :-alkakaa tontut tekemään aamiaista minulle. Joulupukki  meni pesemään hampaat ja katsoi yhteen hampaaseen :- Tilatkaa minulle hammas lääkäri aika,meinaan minulla on hampaassa reikä. Joulupukki meni suihkuun. Joulupukki oli jo melkein valmis koska hän ei ollut vielä syönyt joten hän meni syömään hän sanoi :-Tänne ruoka ja heti. Tontut toivat ruuan ja sanoi: - Toivottavasti nämä kelpaavat. Tarjottimella oli puuroa, kahvia ja leipää.

Joulupukki oli jo syönyt niin hän lähti töihin potkukelkalla. Hän oli jo työpaikalla 14.30 Muori sanoi: - Hei,sinun pitää mennä kauppaan hakemaan kinkkua, glögiä ja metsästä kuusen. Lähdejo hakemaan niitä. Joulupukki katsoi kinkun ja glögin hintaa ja se oli 9.50e.Joulupukki meni kassalle ja maksoi ne 20 eurolla. Joulupukki vei ruuat korvatunturille ja lähti heti hakemaan joulukuusta. Hän oli jo etsinyt joulukuusta 1 tunnin.
Joulupukki oli jo kelkkailut kaksi tuntia ja sitten vasta hän oli jo perillä.
Mervi

Viimeksi päivitetty 07.03.2010 14:48