Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Pihlajaveden ala-aste, Keuruun kaupunki

Mainospalkki
Etusivu Opetus ja opiskelu Kotitedotteet Kouluterveydenhoitajan tiedote 20.8.2008
Kouluterveydenhoitajan tiedote 20.8.2008 PDF Tulosta Sähköposti
20.08.2008 16:04

KOULUTERVEYDENHUOLTO TIEDOTTAA

Kouluterveydenhuollon tavoitteena on oppilaiden terveyden edistäminen sekä terveen kasvun ja kehityksen tukeminen yhteistyössä vanhempien, opettajien ja muun oppilashuollon henkilöstön kanssa. Tavoitteena on myös koko kouluyhteisön terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistäminen.

Hyvä terveys on menestyksellisen koulunkäynnin edellytys. Terveelliset elintavat, monipuolinen ravinto, riittävä uni, liikunta ja ulkoilu sekä rokotussuoja pitävät oppilaan kunnon hyvänä ja vastustuskyvyn mahdollisimman korkeana.

Terveystarkastukset tehdään oppilaille ennalta suunnitellun ohjelman mukaisesti.

Ekaluokan oppilaan kanssa keskustelemme kevätlukukaudella terveysasioista, arkirytmistä ja koulukuulumisista. Käynnin yhteydessä otetaan myös paino, pituus ja muut tarvittavat kontrollit.

3.luokan oppilaalle tehdään laajempi terveystarkastus, johon vanhemmat varaavat itse ajan terveydenhoitajalta. Tarkastukset toteutetaan kevätlukukaudella. Lähetän koteihin tarkemmat tiedot myöhemmin.

5.luokan oppilaalla on terveydenhoitajan tarkastuksen lisäksi myös lääkärintarkastus. Vanhempien / huoltajien toivotaan olevan läsnä lääkärintarkastuksessa. Laitan tiedon koteihin syyslukukaudella.

Määräaikaistarkastusten lisäksi tehdään myös henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti tarkastuksia.

Terveydenhoitajaan voi aina olla yhteydessä jos jokin asia askarruttaa lapsenne terveydessä, hyvinvoinnissa tai kouluasioissa.

Olen tavattavissa Pihlajaveden koululla joka kuukauden 3. tiistai.

Terveydenhoitaja Marja-Liisa Maasalo
puh. 040 5286917
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty 05.09.2008 16:57