MLL Pihlajavesi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry:n toiminta on käynnistynyt Pihlajavedellä vuonna 1925 eli viisi vuotta valtakunnallisen toiminnan käynnistymisen jälkeen. Toiminnan käynnistyessä ja sota-ajan jälkeisinä vuosina on toimintaa ollut varsin runsaasti. Pitkään toimintahistoriaan mahtuu toki jokunenen hiljaisempikin jakso.

Tänään MLL: n paikallisyhdistoiminta Pihlajavedellä on osa paikkakunnan kylätoimintaa.

Resurssien puitteissa järjestetään kylän lapsille ja nuorille erilaisia tapahtumia ja retkiä, jotka yleensä pyritään toteuttamaan yhdessä seurakunnan päiväkerhotyön tai ala-asteen kanssa.

 

Toimintaa vuonna -97

Lasten retket (kylpylämatka ja teatteriretki ), hiihtokilpailut, leiripäivä, leikkikenttä, myyjäiset, lapset ensin keräys, turvaistuinvuokraus, lelulainaamo, kirpputori, ym

Paikallisyhdistyksen hallitus vuonna -97:

Pj Markku Koivuranta
Vara pj Anita Vatanen
Rahastonh. Raili Lappi
Siht. Pirkko Korja

Muut jäsenet :

Elvi Koivuranta
Kaija Lamminaho
Laila Ulvinen

MLL:n toiminta paikallisyhdistystasolla perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja toiminnan määrä ja laatu samoin kuin koko paikallisyhdistyksen tulevaisuuskin on täysin jäsenten oman aktiivisuuden ja osallistumishalukkuuden varassa. Pihlajavedellä toiminnan säilymiseksi ja kehittymiseksi, mukaan lasten ja nuorten hyväksi tapahtuvaan toimintaan kaivattaisiin erityisesti nuoria perheitä.

 

Markku Koivuranta